Knitting for Olive - Klassiske og tidløse strikkeoppskrifter

Knitting for Olive - Klassiske og tidløse strikkeoppskrifter

Skrevet av Caroline Larsen og Pernille Larsen.

Ny strikkebok med 20 oppskrifter på vakker, tidløs strikk med de fineste detaljene og i delikate farger – et must!


Knitting for Olive er kjent og elsket i hele Norden for garnkvalitetene sine og for de vakre, moderne og klassiske strikkedesignene for kvinner i alle aldre og størrelser, og til strikkere på alle nivå.

Boken inneholder 20 oppskrifter på tidløse gensere, jakker, topper, luer og skjerf, og de små detaljene er tenkt nøye gjennom. Modellene varierer fra enkle, glattstrikkede design til de vakre, effektfulle mønstrene som Knitting for Olive er så godt kjent for.

Noen av oppskriftene er velkjente Knitting for Olive-klassikere, mens ni av dem er helt nye og har nettopp blitt sluppet av pinnene hos de erfarne strikkeekspertene bak Knitting for Olive.

De godt gjennomarbeidede oppskriftene har størrelser opp til 4XL og er skrevet på et lettfattelig språk. Noen av dem er for nybegynnere og rett på sak, andre er for den litt mer øvede strikkeren og krever litt mer erfaring.

På nettsiden til Knitting for Olive finner du instruksjonsvideoer der de ulike teknikkene blir gjennomgått. Uansett hvilket mønster du drømmer om å strikke, er det hjelp å finne – slik at du alltid kan være sikker på å få et godt resultat.

Med denne boken sikrer du deg en stor samling kvalitetsoppskrifter og vakre strikkeprosjekter i lang tid fremover. De er alle ledsaget av illustrerende bilder tatt i vakre omgivelser i København.


Papirbok

Utgivelsesår: 2021

272 sider

1. utgave

Bokmål

Kjøp
  • kr 449,00
100% SSL Secure